luni, 27 august 2012

In memoria ta...Teo...nu te voi uita niciodata

Si nu am mai scris de mult pt ca mi-am promis ca acest blog va fi unul plin de emotii, insa de emotii pozitive si voi scrie doar despre lucrurile bune din viata mea...nu am mai scris chiar daca in ultimele luni, 8 la numar...au fost cele mai frumoase, linistite si pline de emotii si schimbari din viata mea, pline de iubire.

Scriu astazi insa pentru ca mi-e dor de tine!!! De cand ai plecat, ai lasat un gol imens in inima mea pe care nu reusesc sa il umplu orice as face...Teo...te strig in noapte si uneori in vise care apoi se transforma in cosmaruri greu de explicat prin simple cuvinte. Suntem saraci in cuvinte atunci cand viata ne ofera prea mult sau prea putin...ai plecat iubita mea, un stupid accident te-a luat de langa cei iubiti chiar inainte cu o luna de nunta ta, zi care pentru o femeie e cea mai fericita zi din viata asta atat de scurta.

Ai fost pentru mine ca si o sora, o scumpa prietena care a fost langa mine si langa care am incercat sa fiu sora cea mare care sa o invete sa treaca peste unele greutati ale vietii...am incercat sa te protejez, te-am mai si certat dar am fost acolo sa te sustin in toate nebuniile....acum plang si iti aduc flori in locul de veci, in care te voi vizita mereu cu sufletul trist si cu inima neimpacata. Nu pot accepta inca ca firul vietii tale a fost atat de scurt! Nu pot intelege cum s-a terminat atat de repede!...imi este atat de greu dar incerc sa ma resemnez si sa cred ca Dumnezeu te-a luat la EL pt ca ii lipsesc ingerii, pt ca avea nevoie de un suflet ca al tau acolo sus, un inger care mai apoi sa ne protejeze si sa se roage pt noi, un suflet curat, o inima blanda ca a ta!

Nu pot scrie prea multe, cuvintele parca sunt in transa si ma comport ca un mut, orb, surd...nu stiu sa vorbesc, nu mai pot sa vad nimic, nu aud....si incerc sa inteleg doar, dar nici macar sa inteleg nu mai pot!
Sunt incapabila sa mai fac ceva, sunt neputincioasa in a alina durerea celor ce au mai ramas aici si pe care tu, iubita mea Teo, i-ai iubit atat de mult! Imi amintesc doar de zambetul tau, de ochii tai mari si de cum radeai pana la epuizare de orice nebunie....si respir si da...traiesc,... dar merg mai departe doar gandindu-ma ce ai vrea tu sa fac...ce mi-ai zice tu sa fac daca ai fi inca aici?!?!? Doar imaginatia cuvintelor tale imi dau putere....stiu ca ne-ai spune tuturor sa ne bucuram pt tine, esti intr-un loc mai bun, esti langa Dumnezeu, ai facut si nunta in cer acum 2 zile, cand trebuia sa iti faci nunta pe pamant langa omul iubit...apoi ai vrea sa ne bucuram pt ca esti fericita si sa avem grija de mama ta, fiinta pe care o iubesti cel mai mult pe acest pamant, de bunicii care te-au crescut si sa le spunem ca esti bine si ca ii veghezi de acolo! Ai vrea sa zambim...sa purtam rosu si nu negru....sau cu dedicatie speciala roz....si apoi ai vrea sa ne traim viata pt ca tu vei exista mereu, ne vei lumina calea, vei ramane langa noi sa ne veghezi de acolo din ceruri....sunt semne pe care le primim de la tine, dar uneori cred ca e prea putina credinta sa mutam muntii din loc si astfel suntem neincrezatori si nu credem in ele. Mi-e atat de frica uneori ca ne trimiti semne si noi din lipsa de credinta nu le putem vedea...ajuta-ne Doamne sa intelegem puterea Ta, Doamne! Calauzeste-ne pasii!
Ne-ai mai spune ca....e scurt firul vietii....sa fim mai buni, mai blanzi, mai calzi si cand Dumnezeu ne ofera posibilitatea unei fapte bune sa nu o ignoram. O coaja de paine alina foamea unui flamand, rugaciunea alina sufletele oamenilor suferinzi...sa facem o fapta buna pe zi daca Dumnezeu ne deschide calea spre a o face, asa sufletul poate fi salvat in calatoria lui de dincolo si incercarile primite pe pamant mai usor de suportat cu ajutorul Celui de Sus.

Mi-e dor de tine...........plus alte mii de simtiri ce nu le pot rosti de parca nu ar exista.....
mi-e dor, atat de dor....te iubesc! si mi-e dor si te iubesc si iar mi-e dor.....mi-e frica.....mi-e dor si plang...mi-e dor si rad....esti aici te simt si apoi pleci...si iar ma apuca dorul de tine...mi-e dor iubita mea Teo de tine....mi-e groaznic de dor si uneori nu stiu ce sa mai fac......