marți, 26 martie 2013

Si trece...si trece...si....adorm timpul...sau timpul ma adoarme pe mineAleg sa fiu atat de fericita incat prin minte imi alearga toate definitiile posibile ale fericirii....insa, uneori fericirea nu depinde doar de noi, de interiorul nostru, de ceea ce gandim sau fim...uneori fericirea depinde de un el, sau de o ea in cazul vostru domnilor.
Mi-e dor sa iti privesc chipul dimineata, sa te privesc cum dormi si sa imi fie teama sa respir ca sa nu te trezesti. Apoi te sarutam atat de usor incat parea totul un vis frumos, pe nori albi usori...usori, atat de usori. Nu te trezeai si parca te cufundai si mai tare in visare, dupa minute in sir in care te priveam, minute in care cream povesti in care noi doi ne priveam copiii...si as fi vrut ca sa aiba buzele tale, ochii tai, nasul meu, urechile mele...stii doar, asa ne doream amandoi...si apoi ma indepartam de tine ca sa te las in lumea viselor dar tu te trezeai exact atunci, ca si cum nu trebuia sa plec, sa ma indepartez de teama sa nu stric acel moment perfect. Si da, simteai totul...si am pretuit atat de mult fiecare moment al nostru incat acum absenta lui doare, doare atat de tare incat....incat...nu pot explica in cuvinte....lacrimile imi curg usor si ele explica durerea.
Am plans langa tine de cele mai multe ori de fericire, o fericire pe care nu am mai experimentat-o pana cand a inceput sa existe "noi" si care mi-a detronat toate celelalte definitii ale fericirii. Tu ai fost fericirea mea la superlativ absolut.
Inca te iubesc, mi-e dor de mine asa cum eram langa tine...mi-e dor de tine asa cum erai langa mine...mi-e un dor nebun de noi.
Cu ce trece dorul??? cu noi doi...doar noi...impreuna :*
Te iubesc pentru totdeauna, asa cum ti-am promis, iubirea mea...always....i say


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu